Ag lódáil...

El gran libro de la cocina italiana

Comer y beber en Italia. Las regiones culinarias. Recetas. Entremeses. Sopas. Pizza, focaccia, calzone. Pastas. Arroces. Polentas - Ñoquis. Huevos. Pescados. Carnes. Cordero - Conejo. Aves. Menudillos. Verduras. Postres. Conservas. Particularidades de la cocina italiana

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Christl-Licosa, Marieluise
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Foilsithe / Cruthaithe: San José, C.R.: Editorial Everest 1985
Ábhair:
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

ULACIT - Costa Rica: Unknown

Sonraí sealbhúcháin ó ULACIT - Costa Rica: Unknown
Gairmuimhir: HUMP 002
Cóip 1 Ar fáil  Cuir coinneáil air