Ag lódáil...
El gran libro de la cocina italiana
Comer y beber en Italia. Las regiones culinarias. Recetas. Entremeses. Sopas. Pizza, focaccia, calzone. Pastas. Arroces. Polentas - Ñoquis. Huevos. Pescados. Carnes. Cordero - Conejo. Aves. Menudillos. Verduras. Postres. Conservas. Particularidades de la cocina italiana
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | Spanish |
Foilsithe / Cruthaithe: |
San José, C.R.:
Editorial Everest
1985
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
ULACIT - Costa Rica: Unknown
Gairmuimhir: |
HUMP 002 |
---|---|
Cóip 1 | Ar fáil Cuir coinneáil air |