Ag lódáil...

El gran libro de la cocina francesa

Comer y beber en Francia. Las regiones culinarias. Peculiaridades de la cocina francesa. Recetas. Sopas y potajes. Entremeses fríos y ensaladas. Platos de pescado. Marisco. Novillo y ternera. Cordero y cerdo. Aves y conejo. Aves silvestres y venados. Guarniciones. Salsas. Postres. Menús franceses

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Piroué, Susi
Formáid: LEABHAR
Teanga:Spanish
Foilsithe / Cruthaithe: San José, C.R.: Editorial Everest 1984
Ábhair:
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

ULACIT - Costa Rica: Unknown

Sonraí sealbhúcháin ó ULACIT - Costa Rica: Unknown
Gairmuimhir: HUMP 001
Cóip 1 Ar fáil  Cuir coinneáil air