Ag lódáil...
El gran libro de la cocina francesa
Comer y beber en Francia. Las regiones culinarias. Peculiaridades de la cocina francesa. Recetas. Sopas y potajes. Entremeses fríos y ensaladas. Platos de pescado. Marisco. Novillo y ternera. Cordero y cerdo. Aves y conejo. Aves silvestres y venados. Guarniciones. Salsas. Postres. Menús franceses
Sábháilte in:
Príomhchruthaitheoir: | |
---|---|
Formáid: | LEABHAR |
Teanga: | Spanish |
Foilsithe / Cruthaithe: |
San José, C.R.:
Editorial Everest
1984
|
Ábhair: | |
Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
ULACIT - Costa Rica: Unknown
Gairmuimhir: |
HUMP 001 |
---|---|
Cóip 1 | Ar fáil Cuir coinneáil air |